Тишина
Ако ме предадеш, ще си отида тихо.
Тъй както дойдох. Без да разбереш.
Ще те оставя в ъгъла притихнал,
вглъбен във книгата, която си четеш.
Ще си оставя чантата, където
си стои. Със телефона и със ключа.
При него ще се върна- при морето.
И с тишината всичко ще приключи.
Ако ме предадеш! А ако-не,
към тебе знай, че винаги ще тича,
със бързината на препускащи коне,
една жена, която те обича!
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены