9.04.2016 г., 19:17 ч.  

Тишина 

  Поезия » Любовна
347 0 2

Тишина

 

Ако ме предадеш, ще си отида тихо.

Тъй както дойдох. Без да разбереш.

Ще те оставя в ъгъла притихнал,

вглъбен във книгата, която си четеш.

 

Ще си оставя чантата, където

си стои. Със телефона и със ключа.

При него ще се върна- при морето.

И с тишината всичко ще приключи.

 

Ако ме предадеш! А ако-не,

към тебе знай, че винаги ще тича,

със бързината на препускащи коне,

една жена, която те обича!

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??