15 ene 2009, 8:10

Точно тук... 

  Poesía » Filosófica
590 0 10

Точно тук...

е нещото,

забравено и мило

спряло пак дъха ми,

точно тук...

с майчина милувка,

с детска преживелица,

в летен залез мержелее се,

в горски вейки сплита се...

Ласки огнени и слънчеви

на небето от окото синьо,

ситни кристалчета 

точно тук...

разсипало...

Нещото...

Пробягва със жужене,

подхранва със проблясък,

засища със копнежи,

по цветни бордюри,

по върхови моменти...

по-скоро лист отронен,

по-скоро билет еднопосочен...

точно тук...

ехото и любовта

донася...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??