2 oct 2010, 22:33

Той 

  Poesía » De amor
492 0 2

Изгря отново с чакан ден,

пак слънчев и кокетен,

и ласкаво запя за мен

надеждната си своя песен.


Той с дългите лета бе богатир,

чаровник - със усмивката на циганка,

сребристи думи ми дари

и неразказана още приказка.


Влетя във моя лунен сън -

пак ангелско създание,

запя звездица с трепет вън,

докосна ме до вечност и терзание.




© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??