Малко хора са ме карали
да се чувствам така,
а той го направи
само за миг - реалност!
Реалност, която беше
тъй красива,
за да е истина,
че чак неоспорима.
С милите си думи на
седмото небе заведе ме
и оттам никой не ще ме отведе!
Не съм вярвала,
но той стопли душата ми със плам
и разтуптя сърцето ми без срам!
Отвлече мислите ми
и дали ще си ги
получа пак - не знам!
За жалост
далече е той от мене сега,
но дано някой ден
намери път към мен!
© Криси Todos los derechos reservados