25 февр. 2008 г., 18:47

"Той" 

  Поэзия
472 0 0

Малко хора са ме карали

да се чувствам така,

а той го направи

само за миг - реалност!

Реалност, която беше

тъй красива,

за да е истина,

че чак неоспорима.

С милите си думи на

седмото небе заведе ме

и оттам никой не ще ме отведе!

Не съм вярвала,

но той стопли душата ми със плам

и разтуптя сърцето ми без срам!

Отвлече мислите ми

и дали ще си ги

получа пак - не знам!

За жалост

далече е той от мене сега,

но дано някой ден

намери път към мен!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??