10 may 2012, 17:32

Толкова късно... 

  Poesía » De amor
657 0 1

И тъкмо сега, 

когато е толкова късно за всичко, 

ти идваш и кротко казваш:

"Съжалявам, върни се!"

Но защо?!

Нима сме търпели болката безпричинно,

нима напразно сме давели усмивката в сълзи,

нима сме прикривали болката безпричинно

в онези тъмни и мрачни нощи дори!?

Човек е роден, за да обича,

да дава спокойствие и мир,

да всява ред във хаоса

и да помага надлъж и на шир! 

Но вече е късно за всичко,

няма как спокойствие и мир да дам,

във хаоса ред да диря безнадеждно,

като не мога на своя живот да бъда господар!

© Линче Линчее Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, мисля че донякъде разбрах. Въпреки това благодаря за коментара, защото критиката е много по-ценна от който и да е комплимент. Най-малко има какво да науча от нея! Благодаря!
Propuestas
: ??:??