15 abr 2013, 17:34

Тост 

  Poesía » De amor
473 0 1

Тост.

 

За тишината, болезнено пропукваща се в мислите,

лишени от витлата си безбрежни,

отрязани във името на Нещото,

което определя дневното и нелогично иска да лети...

 

За пътя между онзи поглед и случващото се,

апокалиптично ненавременно, стихийно преобръщащо

души... ранени до самоубийство...

 

За смисъла да бъдеш себе си

в невъзможната прелест на делника,

орисан в собственото си тщеславие на измамни постъпки

и скрити пеперудени желания...

 

Наздраве!

 

© Стон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...и скрити пеперудени желания в невъзможната прелест на делника...ХАРЕСАХ!!
Propuestas
: ??:??