3 abr 2020, 23:07

Този дъжд 

  Poesía » De amor
801 5 4

И нека този дъжд не спира,
да не спира да вали, 
така поне ще скрива,
ще скрива моите сълзи.

 

И нека вятърът да вее,
да вее този стих, 
в небето нека да се рее,
да се рее в полет тих.

 

А може би ще стигне,
ще стигне твоят слух,
защото плакал си и ти за мене,
за мене плакал си дочух. 
               
                                               

© Ирина Пачелиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??