3.04.2020 г., 23:07 ч.

Този дъжд 

  Поезия » Любовна
793 5 4

И нека този дъжд не спира,
да не спира да вали, 
така поне ще скрива,
ще скрива моите сълзи.

 

И нека вятърът да вее,
да вее този стих, 
в небето нека да се рее,
да се рее в полет тих.

 

А може би ще стигне,
ще стигне твоят слух,
защото плакал си и ти за мене,
за мене плакал си дочух. 
               
                                               

© Ирина Пачелиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??