10 sept 2009, 11:45

Траектория на самотата 

  Poesía
509 0 2

Изтребваш всички начала.

Заседнал в квадрат с ножове в ъглите,

подскачащ по висяща равнина,

усещайки на болката бодлите.

 

Линията ти - спираловиден плет,

издига те в някаква посока.

От точка А отиваш в точка Z,

за да откриеш, че целта е плоска.

 

Полярности обстрелват твоето Аз

и прогресивно те объркват до полуда.

Интензитетът на мълчанието - знак,

че в основата залегнала е нула.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Физическо-математическо-геометрично.
    Доколкото поезията е разчупване на познатия изказ, тук я има)))
  • Много оригинално. Добре се е получило. Нещо извисено за феновете на точните науки!
Propuestas
: ??:??