12 ene 2019, 16:55

Трансформация 

  Poesía » De amor
453 2 6

Бях самотна звезда. И магьосница бях. 

Нощем яздех зелени комети. 

Но сред тъмното кралство върлуваше страх,

не откривах любов – да ми свети. 

 

Късно срещнах те теб. Промени ми нощта. 

Преоткривах се с чувства големи. 

И напук на света: от самотна звезда

се превърнах в безкрайна вселена. 

 

© Елия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??