12.01.2019 г., 16:55 ч.

Трансформация 

  Поезия » Любовна
439 2 6

Бях самотна звезда. И магьосница бях. 

Нощем яздех зелени комети. 

Но сред тъмното кралство върлуваше страх,

не откривах любов – да ми свети. 

 

Късно срещнах те теб. Промени ми нощта. 

Преоткривах се с чувства големи. 

И напук на света: от самотна звезда

се превърнах в безкрайна вселена. 

 

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??