28 ago 2009, 17:41

Трудно... 

  Poesía
412 0 0

Ден и нощ – утеха няма.
Няма я и твоята усмивка
плаха. Няма вече самотни
спирки  с теб двама в нощта
да броим, няма го и чувството
любов. Тръгвам си, но сякаш
вътре от себе си чувам – СПРИ!
И се сещам как ми казваше
да не те изпращам, а  всеки
по пътя си да поеме.


Няма вече ни искрица,
ни мъничка мечтица...
Но все тъй болката лежи
в сърце  ми.

© Ноно Якимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??