8 dic 2008, 0:20

Трявна 

  Poesía » Del paisaje
569 0 4

Обичам градчето си прекрасно,

с уличките малки, къщите старинни...

тук в любов и щастие израснах,

радвах се и сълзите си проливах.

 

Часовникът на центъра стои си,

отброява секундите безспирно,

невидимо времето лети си,

всичко е  тихичко и мирно.

 

По гърбавия мост да мина,

за бъдещето ще си помечтая,

носталгията в мен напира,

там е улицата с резбарите.

 

Това е моята си Трявна,

малка и тъй порядъчна,

в нея спомени откривам,

в магията й тъй загадъчна...

 

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??