23 jun 2006, 17:53

Тръгни 

  Poesía
754 0 6
Срещу мен седиш:
не искаш погледа ми да зърнеш!
Не, че  те обичам,
но мислех си, че времето може да върнеш!

... Но ти си тръгна!

Щях да те последвам,
но дъждът стъпките ти отми,
сякаш и в мен заваля
щом разбрах, че пак сме сами.

... а ти си тръгна!

Погледни ме за миг поне,
погледни моите очи,
виж, че сърцето самотно
вече за теб не крещи.

Защото си тръгна!

Недей, не искам
да се връщаш, върви
далеч от мене!
Не те спирам дори!

... Моля те, тръгни!

© Габи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??