Тръгвай,
аз вече съм далече -
една луна очите ми обрече
и звездите ми се наредиха,
мечтите ми се умориха
от молитви за обичане.
Отричам, че някога си бил
в дъждовни нощи стряха.
Душата ми отдавна те изплака
и кратко ме боля отляво.
Тръгвам си,
преди да съжалявам.
© Радка Иванова Todos los derechos reservados