20.10.2009 г., 23:34 ч.

Тръгвам си 

  Поезия » Друга
758 0 2

Тръгвай,

 аз вече съм далече -

една луна очите ми обрече

и звездите ми се наредиха,

мечтите ми се умориха  

от молитви за обичане.

Отричам, че някога си бил

в дъждовни нощи стряха.

 Душата ми отдавна те изплака

и кратко ме боля отляво.

 Тръгвам си,

преди да съжалявам.

 

 

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??