30 ago 2019, 7:33

Тупа-лупа 

  Poesía
238 0 2

Звездна нощ, мечтите тайно дремят...

Поетът неграмотен стих твори.

Очите, тайно е затворил, мечтите си

крой, объркан от надежди излъган от мечти, неволно пресъздал любов за старини. А светът не му поднася радост,

не го въздига над нещата... просто го оставя

самотен в тишината.

Сърцето е часовник и тиктака...

Времето неспирно си тече.

Поетът, макар и неизвестен, стих твори

под звездното небе.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Звезди като къндило,блещукат във ноща...Поетът неизвестен,стих твори от самота!
    Благодаря,Приятелю!
  • Красива нощ за вдъхновение,Приятелю!
Propuestas
: ??:??