26 jul 2018, 19:36

Твой съм, Море 

  Poesía » Otra
234 1 2

Аз сам ще стигна някак до прибоя –

съвсем наблизо е, там зад завоя.

Да удрят ме вълните побеснели,

та всичкото у мен да се избели.

 

Почувствах се тъй омърсен и черен,

че никой на такъв не ще е верен.

А може да не издържа на боя!?

В прегръдка ще съм на морето – твоя!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??