Jul 26, 2018, 7:36 PM

Твой съм, Море 

  Poetry » Other
232 1 2

Аз сам ще стигна някак до прибоя –

съвсем наблизо е, там зад завоя.

Да удрят ме вълните побеснели,

та всичкото у мен да се избели.

 

Почувствах се тъй омърсен и черен,

че никой на такъв не ще е верен.

А може да не издържа на боя!?

В прегръдка ще съм на морето – твоя!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??