6 nov 2008, 11:57

Творяща чудеса 

  Poesía » De amor
562 0 2
Накъде отиваш ти?
Запътил съм се там и аз.
Пресичам тъмни улици,
търся запалената страст.
Къде отивам аз?
Където си и ти. Забравих
цветето преди на стария перваз.
Ходим изгубени един от друг,
влюбен, влюбена, далеч, но тук.
Вечно нищо няма, знаем,
обич истинска видях на заем.
Попитах старото дърво на пътя,
виждало ли е прелестта.
По-хубава си всеки път от друг път,
прекрасна, творяща чудеса...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??