25 feb 2009, 0:15

Твоят портрет 

  Poesía » De amor
567 0 4

... а ти си просто стара снимка,
прозорец към отминалите дни.
Образ бледен, силно изсветлял
на това, което бе преди...

... а сега си толкова студена,
от онези чувства няма и следа.
Момент, във времето застинал,
облечена във самота душа...

... и в миг издайническата сълза
отровни спомени пробужда...
За мен тогава ти тъй близка бе,
а днес си тъй далечна... чужда...

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??