24 jun 2007, 10:52

Тя 

  Poesía
555 0 10
Завити кадифени листи,
ефирна нежна красота,
листата си щом разлисти,
екстазно завладя света,
нежно със зелени устни
ароматно се усмихна тя.
Развихри мисли страстни,
обилно бързо разцъфтя,
загуби листите прекрасни,
ала бодлите си запази тя.

(а)

28.03.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??