24 июн. 2007 г., 10:52

Тя 

  Поэзия
556 0 10
Завити кадифени листи,
ефирна нежна красота,
листата си щом разлисти,
екстазно завладя света,
нежно със зелени устни
ароматно се усмихна тя.
Развихри мисли страстни,
обилно бързо разцъфтя,
загуби листите прекрасни,
ала бодлите си запази тя.

(а)

28.03.2007г

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??