5 ene 2014, 20:10

Тъга 

  Poesía » De amor
545 0 0

           Тъга

  

     Душата ми тъгува,

     за своето щастие бленува,

     тя изживява своя катарзис,

     изпитва трудности,

     справя се с житейските превратности,

     но... винаги се бори,

     дори и със себе си да спори,

     обаче винаги едно желае;

     от споделените радостни мигове

     да сияе,

     а не в нещастието си да дълбае,

     и мечтая - да си бъде щастлива тя

     на сутринта,

     да изживее гордо и пламенно младостта!  

   

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??