23 ago 2020, 7:40

Тъга 

  Poesía
311 0 0

Не се научих...

да бъда покорен, да бъда сянка 

на малка буцичка пръст... Не се научих

не знам защо но не останах там

където искат да бъдем със вас.

Нараняван без време...обиждан 

че нямам правата да бъда човек

несретник,пионка без име.

Но нали съм човек!

Не,не се научих...

на покорство ,безвъзвратна локация

нечовешка тъга а словто брате

потъна в лъжа.На къде вървим...

инвалиди в дома си с много тъга.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??