В ноща тъгата гоня със мечти...
и винаги повтарям си че мога!?
Светът да променя в добро
не другото а моето... което
с ласка да присламча към онова
безкайно чувство за победа.
Отихва вятъра но е студено!?
Звезди треперят във ноща...
любов измамнице, тревого...
омайнице, бащице на греха!
Не ме подвеждай с ласки чужди...
Не ме подслаждай с чуждата любов.
Горчилката ми дава сладост,
искра, надежда и любов.
© Ангел Todos los derechos reservados