4 feb 2012, 21:52

Тъгува 

  Poesía » Del paisaje
685 0 16



Залезът се мъчи

в чаша пурпур да налее

и с морето да я сподели,

но то самотно,

разсърдено бучи -

тъгува

за белите си чайки-ноти,

по които бризът пее

лятна серенада,

а вълните

на пръсти се изправят,

за да флиртуват с тях.

 

 


 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??