Feb 4, 2012, 9:52 PM

Тъгува 

  Poetry » Landscape
683 0 16



Залезът се мъчи

в чаша пурпур да налее

и с морето да я сподели,

но то самотно,

разсърдено бучи -

тъгува

за белите си чайки-ноти,

по които бризът пее

лятна серенада,

а вълните

на пръсти се изправят,

за да флиртуват с тях.

 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??