19 feb 2008, 12:33

Тъжен сняг 

  Poesía » De amor
888 0 15

Знам, някога насън или наяве,

ще стигна онзи непознат предел,

при който само тъжен сняг навява

над  всичко, дето си и дал, и взел.

 

Защото даденото изкласява,

когато е прието със сърце,

а взетото цъфти и плод дарява

 единствено във влюбени ръце.

 

Сърцата и ръцете се разминаха

на онзи неочакван кръстопът...

 

Ако не стигнат занапред годините,

за нова среща чакай ме Отвъд.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??