23 dic 2009, 21:15

Тъжната ми истина 

  Poesía » De amor
597 0 1

Послушах си приятелите. Не сърцето.
Натъпках си поемите. Във прозата.
Наум те заобичах. Като клетва.
Честита ми омраза. Вместо обич.


Празнувам се през чашите. В Неделя.

Най-близката ми църква. Са очите ти.
Прости ми глупостта. Че те споделям.
С Бог. Ти си тъжната ми истина.

© Камелия Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нещата лесно се объркват...но понякога има шанс да тръгнат в правилната посока.Понякога...
Propuestas
: ??:??