Dec 23, 2009, 9:15 PM

Тъжната ми истина 

  Poetry » Love
586 0 1

Послушах си приятелите. Не сърцето.
Натъпках си поемите. Във прозата.
Наум те заобичах. Като клетва.
Честита ми омраза. Вместо обич.


Празнувам се през чашите. В Неделя.

Най-близката ми църква. Са очите ти.
Прости ми глупостта. Че те споделям.
С Бог. Ти си тъжната ми истина.

© Камелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нещата лесно се объркват...но понякога има шанс да тръгнат в правилната посока.Понякога...
Random works
: ??:??