5 sept 2010, 19:34

Търсейки огньове живи 

  Poesía
730 0 19

Губя се в очи лъжливи

Търсейки огньове живи

Блъскам се в стени от думи

Лепкави измамни груби...

Камбанен звън... кънтят...

Отварят рани и кървят

В миг настъпва празнота...

Една сълза

Прогаря дупка в стена

Проблясва лъч в тъмнината

Като художник върху платната

Рисува смело светлината

Изгубени надежди и мечти

Запълва всички празноти

Намерих се...

Погален от лъчи

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??