13 oct 2009, 21:32

Търся те 

  Poesía » De amor
768 0 11

Къде са устните ти – мои ли са още?

Така ми липсват в тези дълги нощи.

Целувам слънцето и пясъка, вълните.

Усещам пръстите ти – вплетени в косите.

 

Посрещам изгрева с надежди и желания

и търся теб във всяка шепа пясък.

Изпращам залеза със болка и страдание,

сълзи в очите ми разпалват тъжен блясък.

 

Ела във нощите ми, там - поне в съня ми,

прегръщай ме, целувай до безкрайност.

Обичай ме и пак вземи дъха ми –

ще ти отвърна с нежна всеотдайност

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??