10 ago 2013, 21:02  

У дома 

  Poesía » Civil
1633 1 14

                                 У дома

 

        Идвам си!

        Буца гърлото души!

        Не я топи ни споменът

        за топлата усмивка

        и добротата голяма!

        Идвам си!

        Мушкатото пресъхнало мълчи,

        прибягва коте от уплаха,

        гледат ме от отвъдното

        две очи!

        Идвам си!

        Приседнала на прага,

        усещам нежна тишина,

        ветрецът листите раздвижва,

        звездите пръскат светлина

        и стон откъртва се от мрака:

        Няма никой у дома!

© Бонка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??