28 sept 2017, 22:50

Умирам 

  Poesía » Otra
663 0 3

Умирам с тъгата си

и тъй вървя с нея 

и обично тя ме среща, 

обгръща стои и блещи

кървави очи.

Поглъща ме и плътно ме 

ПРЕГРЪЩА

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??