28.09.2017 г., 22:50 ч.

Умирам 

  Поезия » Друга
633 0 3

Умирам с тъгата си

и тъй вървя с нея 

и обично тя ме среща, 

обгръща стои и блещи

кървави очи.

Поглъща ме и плътно ме 

ПРЕГРЪЩА

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??