1 sept 2010, 13:34

Уморих се 

  Poesía » De amor
803 0 4

Уморих се от чужди любови,

от самотни, тъй празни очи,

от случайни безлични особи,

от безкрайни тъй тягостни дни.

 

Уморих се да чакам да дойдеш,

да докоснеш лицето ми с длан,

да строшиш мойте ледни окови,

а сърцето да трепне във свян.

 

Позабравило чувствата стари,

преродено за втори живот,

и макар да си спомня как пари,

да прегърне пак тебе - любов!

© Вангел Аваля Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??