1.09.2010 г., 13:34 ч.

Уморих се 

  Поезия » Любовна
805 0 4

Уморих се от чужди любови,

от самотни, тъй празни очи,

от случайни безлични особи,

от безкрайни тъй тягостни дни.

 

Уморих се да чакам да дойдеш,

да докоснеш лицето ми с длан,

да строшиш мойте ледни окови,

а сърцето да трепне във свян.

 

Позабравило чувствата стари,

преродено за втори живот,

и макар да си спомня как пари,

да прегърне пак тебе - любов!

© Вангел Аваля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??