8 feb 2019, 20:58

Уроборос 

  Poesía » Otra
548 7 14

Захапа входната врата

завесата на слепия прозорец.

Изохка времето и спря

да дърпа слънцето нагоре.

 

Кафето, с тъмния си дъх

целуна сънения порцелан

и кипна върху неговия сън –

без страх, без угризения, без свян.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??