7 sept 2012, 8:35

Усещане 

  Poesía » De amor
595 0 7

 

От мрака на планински хали,

светкавици, пороен дъжд,

дъга в очите ни запали

денят, притихнал изведнъж.

 

А от внезапната промяна,

останахме така, без глас.

Докоснах те. Потръпна няма.

И повече не помня аз.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??