16 jun 2009, 2:06

Усещане за любов 

  Poesía » De amor
1065 0 16

 

 

 

 

Ако в бяла случайност се срещнем

и не знаем защо сме се спрели,

нека в полет усетят душите ни

колко мъка с любов ще разсеят...

 

Ако в болка се крие жестокото,

дето само сърце го измерва,

дето просто е обич в несбъдната

тишина и е само надежда,

 

нека стъпим на слънцето в жълтото,

да погалим на вятъра клоните,

да целунем в живота изпитото

и да сгреем самотните спомени.

 

Чак тогава в дъха ни ще пари

всеки пулс от най-тихия трепет,

ще усетим, че дните са рани

и че този път пулсът е верен.

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??