22 jun 2007, 8:49

условно 

  Poesía
678 0 5

Obra no adecuada para menores de 18 años

притесних се
от паважа
думите
ме удряха
избягвайки
виража
а ти
бе в скута ми
успокоявайки
жестокостта житейска
че нямахме търпение
да отговорим
на пет
или на четири звезди
се спряхме
за морето
с теб


© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??