Човек си ти, човек си ти...!
Дори когато ти се плаче.
Човек си ти и в трудни дни...
Затуй на себе си усмивка подари.
Усмихни се, усмихни.
Не всичко във живота е така,
тъй както искаме да бъде!?
Но знам, сигурен съм във това
че усмивката лекува...
Усмихни се, усмихни.
© Ангел Todos los derechos reservados