14 мая 2016 г., 00:01

Усмихни се 

  Поэзия
353 0 2

Човек си ти, човек си ти...!

Дори когато ти се плаче.

Човек си ти и в трудни дни...

Затуй на себе си усмивка подари.

Усмихни се, усмихни.

 

Не всичко във живота е така,

тъй както искаме да бъде!?

Но знам, сигурен съм във това

че усмивката лекува...

Усмихни се, усмихни.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??