8 feb 2011, 16:28

Усмивка в сърцето 

  Poesía » Otra
1239 0 4

Усмихвай се, когато ти е тъжно,

усмихвай се, когато те боли.

Усмивката е нещо много нужно,

така че светлина от тебе да струи.

 

Усмихвай се, когато сили нямаш.

Усмихвай се, когато вън вали.

Тогава, колкото и ти да страдаш,

външно нищо няма да личи.

 

Усмихвай се, когато сълзите напират.

Усмихвай се, дори да си сломен,

със сърце  вяра и надежда се намират

и сили за един по-светъл ден!

 

Усмихвай се, когато буря снежна

вилнее и разбива всичко в теб.

Усмихвай се и радост безметежна

от душата ти ще капе като капки мед.

 

Усмихвай се, когато мрачно е небето.

Усмихвай се, когато всичко се руши.

Носи усмивката в сърцето,

така ще бъдеш истински щастлив!

 

Усмихвай се и светът ще се усмихне.

Вярвай и върви напред

и съдбата може би ще ти намигне.

Да! За твойто щастие е ред!

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??