Зловещо е, когато си сам
Пътят е тъмен,
а светлината все бяга.
Страшно е, когато си там.
Човекът е тъжен,
а душата ти я няма.
Погледни нагоре към небето –
слънцето, луната и звездите.
Те са най-добрите приятели на детето,
дето ти живее в гърдите.
Болно е, когато си ням,
светът е огромен,
а поривът е без тяга.
Неудобно е, когато си прям,
той е безумен,
а съвестта му си ляга.
Погледни нагоре към небето –
слънцето, луната и звездите.
Те са най-добрите приятели на детето,
дето ти живее в гърдите.
Самотата отлита, когато душата пее.
Злобата стихва на слънчеви лъчи,
болката е минало след смях,
възкресението е в честните слова.
Погледни нагоре към небето –
слънцето, луната и звездите.
Те са най-добрите приятели на детето,
дето ти живее в гърдите.
© Габи Todos los derechos reservados