19 sept 2009, 20:54

Утре 

  Poesía » De amor
519 0 5

Ще направя хиляди неща,

от които светът ще възкръсне -

но утре...

Мислите си в розово ще облека,

пред светла икона ще се прекръстя -

но утре...

На скитника ще кажа дума топла,

ще смачкам грозотата между пръстите -

но утре...

А днес... от любовта си -

ще запазя за... утре.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??