19 сент. 2009 г., 20:54

Утре 

  Поэзия » Любовная
518 0 5

Ще направя хиляди неща,

от които светът ще възкръсне -

но утре...

Мислите си в розово ще облека,

пред светла икона ще се прекръстя -

но утре...

На скитника ще кажа дума топла,

ще смачкам грозотата между пръстите -

но утре...

А днес... от любовта си -

ще запазя за... утре.

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??